Δωρεάν μαθήματα Αγγλικών δια ζώσης

Το ACE TEFL είναι κέντρο μετεκπαίδευσης και ειδίκευσης καθηγητών αγγλικής γλώσσας στην Αθήνα. Για τις ανάγκες των υποδειγματικών και πρακτικών διδασκαλιών των καθηγητών μας, προσφέρουμε περιορισμένο αριθμό μαθημάτων αγγλικών δια ζώσης εντελώς δωρεάν για ενήλικους σπουδαστές.

Παρακολουθήστε τα δωρεάν μαθήματα αγγλικών που προσφέρουμε στο ACE TEFL και πάρτε μέρος στις εξετάσεις του Cambridge για τα επίπεδα Α2 (KET) και Β2 (First) τον Δεκέμβριο ή τον Ιούνιο κάθε χρόνο!

Στο ACE TEFL…

  • δεν πληρώνετε δίδακτρα
  • παρέχουμε όλα τα υλικά δωρεάν
  • οι καθηγητές μας μετεκπαιδεύονται στη διδασκαλία της γλώσσας ακολουθώντας προγράμματα πιστοποίησης Cambridge
  • διδάσκουμε την γλώσσα για επικοινωνιακούς σκοπούς, ευχάριστα
  • έχουμε ολιγομελή τμήματα, αποκλειστικά για ενήλικες (18+ ετών)

Γιατί προσφέρουμε μαθήματα αγγλικών δωρεάν;

Το ACE TEFL είναι κέντρο εκπαίδευσης καθηγητών Αγγλικής γλώσσας, και όχι φροντιστήριο ξένων γλωσσών. Ο στόχος μας είναι να εκπαιδεύσουμε καθηγητές ώστε να βελτιώνονται και να καταρτίζονται επαγγελματικά! Ένας από τους τρόπους βελτίωσής τους είναι μέσω της παρακολούθησης μαθημάτων που σχεδιάζουν και διεξάγουν με πραγματικούς μαθητές: εσάς!

Ποιό είναι το πρόγραμμα και ποιά είναι τα επίπεδα?

Για την ώρα, προσφέρουμε μαθήματα σε δύο επίπεδα:

  • pre-intermediate (A2)
  • upper-intermediate (B2)

Τα μαθήματά μας γίνονται δια ζώσης, πρωινές ώρες (10:30 – 12:30) στον χώρο μας, στο κέντρο της Αθήνας.

Οι εξετάσεις είναι δωρεάν;

Δεν υπάρχει καμία χρέωση για τα μαθήματα αγγλικών στο ACE TEFL. Σημειώστε ότι δεν είναι υποχρεωτική η συμμετοχή σε εξετάσεις και δεν αποτελεί προϋπόθεση η συμμετοχή σας σε εξετάσεις για την παρακολούθηση των μαθημάτων. Εφόσον, όμως, επιλέξετε να δώσετε εξετάσεις για την απόκτηση πιστοποιητικού γλωσσομάθειας Cambridge, θα χρειαστεί να πληρώσετε εξέταστρα στον εξεταστικό οργανισμό του Cambridge που θα επιλέξετε και όχι στο ACE TEFL. Τo ACE TEFL δεν έχει καμία απολύτως εμπλοκή σε αυτή τη διαδικασία.

Πώς συμμετέχω;

Απλώς συμπληρώστε την αίτησή μας εδώ!

Αφού λάβουμε την αίτησή σας, θα επικοινωνήσουμε μέσω μέιλ ή τηλεφωνικά για να ελέγξουμε το επίπεδό σας και να σας εντάξουμε στο κατάλληλο γκρουπ μαθητών. Παρακαλούμε ελέγξτε το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο και βεβαιωθείτε ότι το μήνυμά μας, με αποστολέα hello@acetefl.com, δεν έχει καταλήξει στα “ανεπιθύμητα”.